PUNERI IN FUNCTIUNE

sc CALORINSPECT srl va ofera servicii de Punere In Functiune pentru toate echipamentele si centralele termice Vaillant.

PUNEREA IN FUNCTIUNE a centralei termice este gratuita.

AUTORIZAREA FUNCTIONARII centralei termice este obligatorie la punerea in functiune conform prevederilor prescriptiei tehnice PTA1-2002 si va fi taxata suplimentar.

Garantia centralei termice este conditionata de punerea in functiune a acesteia si autorizarea functionarii de catre firma de service autorizata ISCIR si agreata de catre Vaillant.

Pentru programari si informatii suplimentare, va stam la dispozitie la numerele de telefon alaturate.

 

VERIFICARI TEHNICE PERIODICE

sc CALORINSPECT srl presteaza servicii de Autorizarea Functionarii Aparatelor si Verificari Tehnice Periodice, firma noastra fiind autorizata ISCIR.

Posesorul centralei termice, are obligatia, conform legislatiei in vigoare, sa solicite o verificare tehnica periodica cel putin o data la doi ani.

La efectuarea unei Verificari Tehnice Periodice cu sc CALORINSPECT srl, veti beneficia si de o revizie gratuita  a centralei termice pe care o detineti.

 

SERVICE SI REPARATII

sc CALORINSPECT srl efectueaza reparatii ale centralelor  termice Vaillant, atat in garantie cat si postgarantie, furnizand piese de schimb originale.

Lucrarile sunt executate de catre personal calificat si agreat de Vaillant  Romania, oferindu-va garantia functionarii aparatului in conditii de siguranta maxima si la parametrii optimi.

Revizia regulata a centralei termice prelungeste durata de viata a acesteia, probabilitatea de aparitie a defectiunilor scazand.